The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 32 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.1.34 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/global.php(961) : eval()'d code 32 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
/showthread.php 28 require_once

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Місце, де розказують на всі життєві "чому"
Зайшов я нещодавно на сайт Gelios — подивитися, що то за сайт із такою промовистою назвою. Посилання просте: gelios.ua. І відразу побачив, що це не ще один пересічний сайт, а справжня скарбниця відповідей на дуже конкретні, часом несподівані, але актуальні для багатьох теми.

Сайт повністю присвячений темі "Чому?" — і це те, чим він вирізняється. Тут є публікації про все, що нас оточує: починаючи з людського організму до звичок звірів і навіть побутової техніки. Зокрема, побачив статті про те, чому болять соски при дотику, чому долари 2006 року не обмінюють в обмінниках, чому з'являється дискомфорт унизу, чому змінюється колір очей, чому болить голова ззаду, чому мігрують тварини та чому гарнітура не з'єднується.

Мене особисто найбільше зацікавив стаття про зміни кольору склери — дуже корисна інформація, що знадобиться багатьом. Крім того, пригадую публікацію про вміст заліза в їжі: запам'ятав, що найбільше заліза у печінці. Окремо варто сказати — чутливість сосків: подібне рідко описують, а проблема доволі поширена.

Формат сайту простий і зручний: усі матеріали дають відповідь на одне чітко сформульоване питання. Жодної зайвої води, конкретика, чому так і що робити. І спектр питань дуже широкий — від здоров'я та медицини до спортивних питань, ґаджетів і природи.

Вартісний портал, який тепер триматиму в закладках. Бо життя постійно підкидає запитання, на які потрібна швидка й чітка відповідь.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)