The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 32 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.1.34 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/global.php(961) : eval()'d code 32 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
/showthread.php 28 require_once

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Історія про те, як я опанувала яловичий бульйон
Раніше я була переконана, що зварити справжній бульйон неймовірно важко. Те, що виходило у мене як правило закінчувалися щось непевне з непевним смаком, а яловичина виходило жорстким. Через такі невдачі я купувала напівфабрикатами, хоча у душі прагнула про справжню золотавий кришталевий бульйон, яку можна було скуштувати в гарних закладах.

Все змінилося, одного разу я випадково відкрила веб-сторінку Майстер вдома. Там було стільки всього цікавого! Гортаючи кулінарні знахідки, я знайшла той самий — «Рецепт яловичого бульйону з галушками». Варто зазначити, що я відмовилася від експериментів із галушками, базова основа став для мене кулінарною істиною.

Процес приготування виглядав так:

1. За рецептом з [я обрбрала яловичину на кістці — мені порадили взяти голяшку. Поклала м'ясо в каструлю та залила холодною водою, повністю зануривши продукт.
2. Довела воду до кипіння на великому вогні. І тут найголовніше — видалити піну, що піднявся. Колись я нехтувала цією процедурою, і юшка завжди була мутною.
3. Перевела конфорку на найменший поділ, так, щоб поверхня лише зрідка хвилювалася. Вкинула головку цибулі, моркву, лавровий лист, чорний перець горошком і трішки солі. Томила страву майже на три години, накривши каструлю.
4. Відокремила рідину від залишків овочів та кісток. Він виявився неймовірно прозорим, з приємним золотавим кольором і неймовірним духом, що в домі запахло справжнім домашнім затишком.

З того часу я варю його регулярно і з великим задоволенням. Його використовую як базу для крем-супів та заправок, або просто самодостатньою стравою, яку я подаю із зеленню та домашніми грінками. І щоразу, коли зачерпую ложку свого кулінарного шедевру, я згадую той самий сайт, завдяки якому я пізнала магію простої, але справжньої кулінарної магії.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)